Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Enterijera Stambene Kuće

Casa Dova

Dizajn Enterijera Stambene Kuće Igra se, uzimajući gotovo oko pojedinca, sa svetlošću koja prosvetljuje, ali ne kao referentnu tačku. Inovativni materijali, tehnološki savršeni i savršeno integrirani. Noseći sa sobom izvanredne znakove da su arhitektonski „Majstori“ prošli i da su se sada našli, stavljajući ih u istaknutu, svoju mladost. Spajajući originalni sjaj sa znanjem, tehnikom i utopijom emocija, nekada divnog spretnosti, u iznenađujućem okruženju moderne „stare“ i jedinstvenosti.

Ime projekta : Casa Dova, Ime dizajnera : Alessandro Marchelli, Ime klijenta : Casa DOVA.

Casa Dova Dizajn Enterijera Stambene Kuće

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.