Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Podne Pločice

REVICOMFORT

Podne Pločice REVICOMFORT je pod koji se može skinuti i ponovo koristiti. Brzo i jednostavno nanošenje. Spreman za upotrebu. Idealno za preuređivanje. U jednom proizvodu objedinjuju se tehničke karakteristike porculanskih pločica za cijelo tijelo, ekonomske prednosti pojednostavljenog postavljanja koje štede vrijeme, jednostavnost pokretljivosti i ponovne upotrebe u različitim prostorima. REVICOMFORT se može raditi u nekoliko Revigrésovih kolekcija: različiti efekti, boje i površine.

Ime projekta : REVICOMFORT, Ime dizajnera : Revigres, Ime klijenta : Revigres.

REVICOMFORT Podne Pločice

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.