Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol, Stolica, Svjetiljka

Ayers

Stol, Stolica, Svjetiljka Oblik i jedinstvo predmeta, u kombinaciji s inovativnom upotrebom materijala u proizvodnji kao pluta i "corkbalt", jedinstveni su faktori koji ovaj komad razlikuju od ostalih. Svaka stolica klesana je na CNC mašini visoke tehnologije iz jednog bloka plute. Ista metoda primjenjuje se na bazu tablice. Stolna ploča i kampanula svetiljke napravljeni su od "corkbalta" (inovativnog materijala koji kombinira bazaltno vlakno i pluto) što komadima daje lakoću. Lampa koristi LED tehnologiju u svom sistemu osvetljenja.

Ime projekta : Ayers , Ime dizajnera : Albertina Oliveira, Ime klijenta : Albertina Oliveira.

Ayers  Stol, Stolica, Svjetiljka

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.