Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

La Chaise Impossible

Stolica Atraktivni čisti dizajn. "Nemoguća stolica" stoji na samo dvije noge. Lagan je; 5 do 10 kg. Ipak snažan za podršku do 120 kg. Jednostavna je za izradu, lijepa, robusna, vječna, nehrđajuća, bez vijaka i bez noktiju. Modularan je za više pozicija i različitih upotreba, umjetničko djelo, zabavlja se, potpuno je recikliran i ekološki prihvatljiv, izrađen je od cijevi od masivnog drveta i aluminija i dizajniran je da traje vječno. (Konstrukcija može biti izrađena od različitih materijala poput plastike, metala ili betona za javna mesta. Sedište u tekstilu ili koži)

Ime projekta : La Chaise Impossible, Ime dizajnera : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Ime klijenta : LeThermidor.

La Chaise Impossible Stolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.