Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lampica Za Downlight

Sky

Lampica Za Downlight Lagani okov koji izgleda kao da pluta. Tanki i lagani disk postavljen je nekoliko centimetara ispod stropa. Ovo je koncept dizajna koji je postigla Sky. Nebo stvara vizualni efekat zbog kojeg se čini da je osvetljenje suspendovano na 5 cm od plafona, što ovoj svetlosti daje lični i drugačiji stil. Zbog svojih visokih performansi, Sky je pogodan za osvjetljavanje sa visokih plafona. Međutim, njegov čist i čist dizajn omogućuje mu da se smatra odličnom opcijom osvjetljenja bilo koje vrste enterijera koji želi prenijeti minimalni dodir. Napokon, dizajn i performanse, zajedno.

Ime projekta : Sky, Ime dizajnera : Rubén Saldaña Acle, Ime klijenta : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Sky Lampica Za Downlight

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.