Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ugradna Rasvjeta

Drop

Ugradna Rasvjeta Drop je lagan spoj koji je dizajniran da traži minimalističku estetiku i spokojnu atmosferu. Njegova inspiracija bila je prirodna svjetlost, hlad, svjetlosna svjetla, smirenost i spokoj. Besprekorno spajanje funkcionalnosti i lepote, savršen sklad koji se postiže stropom i svetlom ugradnjom. Drop je osmišljen kao gradijent, a ne smetnja, kako bi se promovirao dizajn enterijera koji teče prirodno, minimalistički i ugodno. Naš cilj je bio da dobijemo estetske trendove i pretvorimo ih u dizajnerske vrijednosti koje će se primijeniti na ovu novu rasvjetu. Elegancija i performanse, savršeno ujedinjene.

Ime projekta : Drop, Ime dizajnera : Rubén Saldaña Acle, Ime klijenta : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Drop Ugradna Rasvjeta

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.