Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Toalet Za Pse

PoLoo

Toalet Za Pse PoLoo je automatski wc koji pomaže psima da miruju u miru, čak i kad je vani loše vrijeme. U ljeto 2008. godine, za vrijeme jedrenja s jedriličarskim psima Eliana Reggiori, kvalificirani pomorac, osmislio je PoLoo. Sa svojim prijateljem Adnanom Al Malehom dizajnirala je nešto što će pomoći ne samo kvaliteti života pasa, već i poboljšati je za vlasnike koji su stariji ili invalidni i ne mogu izaći iz kuće u zimskom periodu. Automatski je, izbjegavajte mirise i lako se koriste, nose, čiste i idealni su za one koji žive u stanovima, za vlasnike autodoma i čamaca, hotele i odmarališta.

Ime projekta : PoLoo, Ime dizajnera : Eliana Reggiori and Adnan Al Maleh, Ime klijenta : PoLoo.

PoLoo Toalet Za Pse

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.