Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Papillon

Stolić Za Kavu Papillon je skulpturalni, ali funkcionalan stolić za kavu koji na jednostavan i elegantan način rješava upotrebu tablice i pohranu ili raspored knjiga i časopisa. Pojedinačni ravni element kombiniran je u prostornu strukturu, da bi se slobodno stavio ispod staklenog poklopca, osiguravajući tako nagnut prostor za odlaganje koji svoj sadržaj uvijek dovodi u labavi red. Dok su prazni, potporni elementi evociraju lišće i otvorene knjige u nasumičnom skladu, koji samo suptilno mijenja, čitajući materijale u unutrašnjosti.

Ime projekta : Papillon, Ime dizajnera : Oliver Bals, Ime klijenta : bcndsn.

Papillon Stolić Za Kavu

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.