Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lampica

the Light in the Bubble

Lampica Svjetlo u mjehuriću moderna je žarulja u znak sjećanja na staro žarulje Edisonove žarulje. To je LED izvor svjetla ugrađen unutar lima od pleksiglasa, presječenih laserom u obliku žarulje. Sijalica je prozirna, ali kad uključite svjetlo, možete vidjeti žarulju i oblik žarulje. Može se koristiti poput visećeg svjetla ili zamjena tradicionalnih sijalica.

Ime projekta : the Light in the Bubble, Ime dizajnera : Andrea Ciappesoni, Ime klijenta : Ciappesoni lighting+design.

the Light in the Bubble Lampica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.