Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Tekant

Stolica Tekant je moderna stolica zbog materijala od kojih je napravljena i kako konstrukcija funkcionira. Njegova suština dolazi iz geometrijske kombinacije strateškog pregleda građevine, koja potiče geometrijsku igru trokuta, zbog čega je Tekant visoko otporna stolica. Metakrilatna presvlaka je uključena da izrazi osjećaj lakoće i vizualnu jasnoću čineći strukturu glavnim elementom stolice. Tekant se može poigrati različitim bojama strukture i metakrilatnih presvlaka, tako da možete napraviti vlastitu kombinaciju Tekant stolica.

Ime projekta : Tekant, Ime dizajnera : Sebastian Dominguez Enrich, Ime klijenta : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Stolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.