Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igraća Ploča

smart board

Igraća Ploča Ova igraća ploča predstavlja didaktičke resurse koji pomažu djeci da steknu znanje, vještine, pojmove i iskustvo u predškolskom uzrastu. Korištenjem ove ploče potiče se i poboljšava razvoj finih motoričkih sposobnosti, praktičnih vještina i logičkog i matematičkog razmišljanja. Takođe ova ploča podstiče kognitivni razvoj i podstiče razvoj govora. Na zabavan i jednostavan način, igrajući se sa daskama, deca će razvijati svoje sposobnosti i vežbati određene veštine. Pametne ploče sadrže kontrolu grešaka i potiču razvoj mašte i kreativnosti.

Ime projekta : smart board, Ime dizajnera : Ljiljana Reljic, Ime klijenta : smart board.

smart board Igraća Ploča

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.