Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Katalog

Classical Raya

Katalog Jedna stvar o Hari Rayu - to je da bezvremenske Raya pjesme prošlosti i danas ostaju bliske srcima ljudi. Koji je bolji način da se to postigne nego sa temom 'Klasična Raya'? Kako bi se stvorila suština ove teme, katalog poklona poklona dizajniran je tako da podsjeća na staru vinil ploču. Cilj nam je bio: 1. Napraviti poseban dizajn, a ne stranice koje se sastoje od vizualnih proizvoda i njihovih cijena. 2. Stvorite nivo uvažavanja za klasičnu muziku i tradicionalnu umetnost. 3. Iznesi duh Hari Raya.

Ime projekta : Classical Raya, Ime dizajnera : Vincent Teoh Boon Seang, Ime klijenta : Giftseries Sdn. Bhd..

Classical Raya Katalog

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.