Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prstenovi

Blessed Child

Prstenovi Prstenovi "Blaženo dijete" su obećanje za ljubav: beba Džejmi se uvuče u unutrašnjost prstena i život predaje majkama. Beba je položena na leđa sisajući palac. To je mentalna vizija njenog nerođenog djeteta koju ima svaka trudnica na umu. Prsten simbolizira bezuvjetnu međusobnu vezu povjerenja između novorođenčeta i majke i odaje počast ovom povjerenju. Baby Sam je na vrhu svijeta, siguran, zdrav i sretan. Nosilac nosi bebu s ponosom, predstavljajući se kao samouvjerena majka. Prsten je bend koji kaže: „Veruj mi, voljen si!“

Ime projekta : Blessed Child, Ime dizajnera : Britta Schwalm, Ime klijenta : Blessed Child (Your 'Glueckskind').

Blessed Child Prstenovi

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.