Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesna Svjetiljka

Golden cuboids

Privjesna Svjetiljka Zlatni kuboidi Goba napravljeni su u skladu harmoniji. Polihidroni, napetost i zlatni omjer zauzimaju središnje mjesto u ovom dizajnu. on leži ključ ljepote i neke vrste dosljednosti pronađene u snazi zlatnih kuboida. Ovaj ovjes za učvršćenje funkcionira na sistemu remenica. Može potrajati mnoštvo različitih oblika koji filtriraju svjetlosne zrake i stoga mogu oblačiti sobu u sjenama, čistim i raznolikim linijama. Čistoća i osvjetljenje su pojačani lakoćom korišćenih materijala.

Ime projekta : Golden cuboids, Ime dizajnera : Nicolas Brevers,, Ime klijenta : Gobo.

Golden cuboids Privjesna Svjetiljka

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.