Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pakiranje Za Majicu S Ograničenim Izdanjem

Sneaker Freaker

Pakiranje Za Majicu S Ograničenim Izdanjem Nadahnuti kutijama za pice. Zadatak za eskju bio je ispisati ograničenu majicu s ilustracijom koja je u početku napravljena za njemački časopis o obući Sneaker Freaker. Paket je morao biti pristupačan, ali hladan, ručno rađen i okružen osobnim osjećajem. Kupili su nekoliko kartonskih kutija, vrsta dostupnih svugdje na webu i dizajnirali površinu promjenjivim tonskim vrijednostima i intenzivnom crvenom bojom kako bi povećali snagu logotipa. Kombinacija analognih tehnika sa modernom tipografijom i ilustracijama dovodi do tog jedinstvenog izgleda.

Ime projekta : Sneaker Freaker, Ime dizajnera : eskju · Bretz & Jung, Ime klijenta : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker Pakiranje Za Majicu S Ograničenim Izdanjem

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.