Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svijeća

Ardora

Svijeća Ardora izgleda kao obična svijeća, ali u stvari je vrlo posebna. Nakon što se zapali, dok se sveća postepeno topi, iznutra otkriva oblik srca. Srce unutar svijeće izrađeno je od keramike otporne na toplinu. Fitilj se odvaja unutar svijeće i prolazi kroz prednju i stražnju stranu keramičkog srca. Na ovaj se način vosak jednolično topi, otkrivajući srce unutra. Svijeća može imati različite mirise koji mogu stvoriti vrlo ugodnu atmosferu. Na prvi pogled ljudi bi pomislili da je to uobičajena svijeća, ali dok se svijeća topi mogu otkriti njenu posebnost.

Ime projekta : Ardora, Ime dizajnera : Sebastian Popa, Ime klijenta : Sebastian Popa.

Ardora Svijeća

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.