Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Program Lojalnosti Kreditne Kartice

Education Currency

Program Lojalnosti Kreditne Kartice Ovo je program lojalnosti kartica co marke, sponzoriran između banke izdavača i partnerske obrazovne ustanove, koji dodjeljuju nagrade u obliku prava na učenje koji se akumuliraju u većim jedinicama, a to su prava na kreditne sate davane vlasniku kartice uz njegovo trošenje karticom, akumulirana prava na kreditne sate će biti otkupljen kada pohađa tečaj obrazovanja u ovoj partnerskoj obrazovnoj ustanovi. Zauzvrat za određena prava na kreditne sate, banka će sa ovom institucijom sklopiti sporazum o razmjeni naknada za razmjenu. Cilj projekta je financijski podržati ljude u postizanju obrazovnih ciljeva i obrazovnog sektora.

Ime projekta : Education Currency, Ime dizajnera : Youssef Abdel Zaher, Ime klijenta : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency Program Lojalnosti Kreditne Kartice

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.