Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenski Stol

Portable Lap Desk Installation No.1

Višenamjenski Stol Ova instalacija br.1 za prenosni stol dizajnirana je tako da korisnicima omogući radni prostor koji je fleksibilan, svestran, fokusiran i uredan. Stol se sastoji od izuzetno povoljnog uštede prostora na zidu i može se pohraniti ravno uza zid. Stol izrađen od bambusa moguće je ukloniti sa zidnog nosača što korisniku omogućava korištenje kao stol za stola na različitim mjestima kod kuće. Stol se također sastoji od utora preko vrha, koji se može koristiti kao stalak za telefon ili tablet za poboljšanje korisničkog iskustva proizvoda.

Ime projekta : Portable Lap Desk Installation No.1, Ime dizajnera : Liyang Liu, Ime klijenta : Yois design.

Portable Lap Desk Installation No.1 Višenamjenski Stol

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.