Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Tulpi-seat

Stolica Tulpi-design je holandski dizajnerski studio koji ima osjećaj za neobičan, originalan i razigran dizajn za unutarnja i vanjska okruženja, s glavnim naglaskom na javni dizajn. Marco Manders postigao je međunarodno priznanje svojim sjedištem u Tulpiju. Tulpi sjedalo koje privlači pažnju, dodaće boju bilo kojem okruženju. To je idealna kombinacija dizajna, ergonomije i trajnosti uz ogroman faktor zabave! Tulpi-sjedalo se automatski preklopi kada se putnik ustane, što jamči čisto i suvo sjedište za sljedećeg korisnika! S rotacijom za 360 stupnjeva, sjedalo Tulpi omogućava vam odabir vlastitog pogleda!

Ime projekta : Tulpi-seat, Ime dizajnera : Marco Manders, Ime klijenta : Tulpi BV.

Tulpi-seat Stolica

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.