Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Minđuše

Night Light

Minđuše Ideja o komadu fosforescentnog nakita koji svijetli i svijetli u mraku bila je inspirisana u bioluminiscenciji ponora riba. Ove vrste riba žive u dubinama oceana i, čak i u potpunom mraku, čine se vidljivim i privlačnim za suprotni spol, zbog svoje tajanstvene sposobnosti osvjetljavanja. Ovim izvrsnim umjetničkim djelom ženama želi pružiti priliku da zasjaju i noću.

Ime projekta : Night Light, Ime dizajnera : Gabriel Juliano, Ime klijenta : Gabriel Juliano.

Night Light Minđuše

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.