Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čaše Za Vodu I Alkoholno Piće

Primeval Expressions

Čaše Za Vodu I Alkoholno Piće Kristalne čaše u obliku jaja sa kosim rezom. Jednostavan kap staklaste tečnosti, prirodna leća, zarobljena u živopisnim kristalnim čašama koje radosno ljuljaju po svojoj zaobljenosti, održavajući svoju stabilnost zamišljenim rasporedom materijala. Njihovo ljuljanje stvara opuštenu i zabavnu atmosferu. Naočare se pridržavaju diskretno na dlanu kada se drže. U simbiozi sa meko dizajniranim, ručno izrađenim podmetačima od oraha ili ksilita - drevnim drvenom građom. Nadopunjeno je ladicama oraha u obliku elipse za tri ili deset čaša i poslužavnikom s hranom za prste. Posude su okretne zbog glatkog eliptičnog oblika.

Ime projekta : Primeval Expressions, Ime dizajnera : Mateja Krasovec Pogorelcnik, Ime klijenta : Stories Design.

Primeval Expressions Čaše Za Vodu I Alkoholno Piće

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.