Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Simulator Za Operatera Viljuškara

Forklift simulator

Simulator Za Operatera Viljuškara Simulator za operatera viljuškara kompanije Sheremetyevo-Cargo je posebna mašina dizajnirana za obuku vozača i provjeru kvalifikacija. Predstavlja kabinu sa upravljačkim sistemom, sjedećim mjestom i sklopivim panoramskim ekranom. Glavni materijal tijela simulatora je metal; postoje i plastični elementi i ergonomske podloge od integralne poliuretanske pjene.

Ime projekta : Forklift simulator, Ime dizajnera : Anna Kholomkina, Ime klijenta : Sheremetyevo-Cargo.

Forklift simulator Simulator Za Operatera Viljuškara

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.