Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Multifunkcionalna Sadnica

Lab

Multifunkcionalna Sadnica Ovaj projekt želi stvoriti i stvoriti osjećaje i misli o odnosima između industrije i prirode. LAB donosi i jednostavan i elegantan način uzgoja sobnih biljaka. Korisnici mogu konfigurirati njegovu veličinu tako da stane u različita područja i njegova svjetla omogućavaju da biljke budu u prostorima sa nedovoljno prirodnih izvora svjetlosti. To je modularna struktura koja omogućava korisnicima da se igraju s različitim konfiguracijama staklenih posuda koje možete koristiti kao sadnice ili izvore svjetla. Dizajn uzima u obzir spremnike za terarijume, hidroponike i tradicionalni način uzgoja.

Ime projekta : Lab, Ime dizajnera : Diego León Vivar, Ime klijenta : Diego León Vivar.

Lab Multifunkcionalna Sadnica

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.