Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Teleskopski Stup

Uni-V

Teleskopski Stup Minimalistički stil sa uglađenim tonom, „Uni-V“ je teleskopski stupac dizajniran za nekretnine sa panoramskim pogledom. Napravljeno od aluminija koji nadograđuje njegovu privlačnost i stabilnost. Dimenzija je dobro proporcionalna, a njen unutrašnji stupac nema smisla samo za rotaciju za 360 °, već je čini i izvedljivom za ergonomsko podešavanje visine. Sa gornjim mehaničkim spojevima koji osiguravaju potpuno slobodna kretanja za fluidnost tokom posmatranja. Unutarnja ili vanjska instalacija, njegov dizajn stvara stil modernog uređenja.

Ime projekta : Uni-V, Ime dizajnera : Jessie W. Fernandez, Ime klijenta : VISIMAXI.

Uni-V Teleskopski Stup

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.