Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sat

Pin

Sat Sve je počelo jednostavnom igrom u razredu kreativnosti: tema je bila "sat". Tako su pregledani i istraženi razni zidni satovi, digitalni i analogni. Inicijalna ideja pokrenuta je od najmanje značajne površine satova, a to je čep na kojem satovi obično vise. Ova vrsta sata uključuje cilindrični stup na koji su ugrađena tri projektora. Ovi projektori čine tri postojeća ručka identična onima uobičajenih analognih satova. Međutim, oni projektuju i brojeve.

Ime projekta : Pin, Ime dizajnera : Alireza Asadi, Ime klijenta : AR.A.

Pin Sat

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.