Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Logotip

Wanlin Art Museum

Logotip Kako se Muzej umjetnosti Wanlin nalazio u kampusu univerziteta Wuhan, naša kreativnost trebala je odražavati sljedeće karakteristike: Središnje mjesto susreta za studente kojima se poštuje i cijeni umjetnost, a pritom su prikazani aspekti tipične umjetničke galerije. To se takođe moralo smatrati „humanističkim“. Kako studenti stoje na početnoj liniji svog života, ovaj muzej umjetnosti djeluje kao uvodno poglavlje za uvažavanje umjetnosti studenata, a umjetnost će ih pratiti cijeli život.

Ime projekta : Wanlin Art Museum, Ime dizajnera : Dongdao Creative Branding Group, Ime klijenta : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Logotip

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.