Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Logotip

Mr Woo

Logotip Gospodin Woo ima dvostruko značenje: Prva namjera je zalog za samo-realizaciju, ogleda se u Zenu. Drugi aspekt je opći stav prema životu, kao i u 'pravljenju' izbora. U tom duhu čovjek bira ono što voli. Gospodin Woo daje ljudima dojam da ostvaruju nečije samopouzdanje, samopouzdanje, obrazovanje, kultura i šaljivost. Stoga je g. Woo, maskota, šaljiva, samouvjerena i sjajna. Gospodin Woo podsjeća ljude na rezanje plombe - tradicionalni oblik umjetnosti koji je nastao iz Kine - izražavajući kinesku estetiku i kulturu.

Ime projekta : Mr Woo, Ime dizajnera : Dongdao Creative Branding Group, Ime klijenta : Mr. Woo.

Mr Woo Logotip

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.