Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Odvojivi Stolovi

iLOK

Odvojivi Stolovi Dizajn Patricka Sarrana odjekuje čuvenu formulu koju je skovao Louis Sullivan "Forma slijedi funkciju". U tom su duhu iLOK tablice zamišljene da daju prednost lakoći, snazi i modularnosti. To je omogućeno zahvaljujući drvenom kompozitnom materijalu vrhova stola, lučnom geometriji nogu i strukturalnim nosačima pričvršćenim u medenom srčanom srcu. Koristeći kosi spoj za bazu, ispod se dobija korisni prostor. Konačno, iz drveta izvire topla estetika koju su cijene u finim blagovaonicama.

Ime projekta : iLOK , Ime dizajnera : Patrick Sarran, Ime klijenta : QUISO SARL.

iLOK  Odvojivi Stolovi

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.