Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesna Svjetiljka

Vector equilibrium

Privjesna Svjetiljka Vector Equilibrium je privjesna i modularna rasvjeta s remenskim sustavom. Osvjetljenjem se može upravljati modulacijom. Kuglasta staklena vaza koja služi kao protuteža može sadržavati različite ukrasne elemente. U svom primenjenom obliku dizajn se pretvara u kuboktahedron. Ugovoreno pretvara se u ikosaedar. U oba slučaja žarulja se nalazi u centru rasvjete i daje dobre proporcije. Rasvjeta se može isporučiti u piramidalnoj ambalaži.

Ime projekta : Vector equilibrium, Ime dizajnera : Nicolas Brevers,, Ime klijenta : Gobo.

Vector equilibrium Privjesna Svjetiljka

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.