Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Spa, Kozmetički Salon

LYNX CLUB Business & Beauty

Spa, Kozmetički Salon Kompleks koji se sastoji od tri sprata. Unutrašnjost prvog i drugog kata u svemirskom stilu. Sastoji se od predvorja i pet dvorana sa bazenima i SPA zonama. Prostor svake dvorane koji je tehnički opremljen višenamjenskim, lakonskim najjednostavnijim oblicima, siguran i udoban. Svaka soba ima shemu boja. U ponudi su elementi futurizma i nadrealizma koji naglašavaju identitet enterijera. Na 3. katu su bili smješteni SPA broj, sala, restoran i autorski hoteli

Ime projekta : LYNX CLUB Business & Beauty, Ime dizajnera : Gurleva Marina, Ime klijenta : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Spa, Kozmetički Salon

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.