Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Three Legged

Stolica Tri noga stolica je ručno izrađen instrument, dizajniran za odmor i ukrašavanje. Unutar njegovih gena nalazi se suština obrade drveta. Oblik naslona stolice stvara se prirodnim konopcem koji se na njegovo mjesto uvlači uvijačem koji se nalazi ispod sjedišta. Ovo je vrlo učinkovita metoda zatezanja, koja se može naći na tradicionalnim lučnim pilama, ručnom alatu za obradu drveta, koju je do danas koristio iskusni majstor. Tri kraka su praktično rješenje za održavanje dizajna jednostavnim, a stabilnim na svakoj površini.

Ime projekta : Three Legged, Ime dizajnera : Ricardo Graham Ferreira, Ime klijenta : oEbanista.

Three Legged Stolica

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.