Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Turistička Atrakcija

In love with the wind

Turistička Atrakcija Dvorac Zaljubljen u vetar je rezidencija iz 20. veka smeštena u pejzažu od 10 hektara u blizini sela Ravadinovo, područja u srcu planine Strandža. Posjetite i uživajte u svjetski poznatim kolekcijama, zapanjujućoj arhitekturi i inspirativnim porodičnim pričama. Opustite se među idiličnim vrtovima, uživajte u šetnji šumom i obalom jezera i osjetite duh bajki.

Ime projekta : In love with the wind, Ime dizajnera : Georgi Tumpalov, Ime klijenta : Renaissance Ltd..

In love with the wind Turistička Atrakcija

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.