Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža

The Fruits Toilet Paper

Ambalaža Mnoge kompanije i trgovine diljem Japana kupcima toaletnog papira daju kupcima kao poklon novosti kako bi pokazali svoju zahvalnost. Voćni toaletni papir dizajniran je kako bi zadivio kupce svojim slatkim stilom, savršenim za takve prigode. Postoje 4 dizajna koji birate između kivija, jagoda, lubenica i naranče. Od najave dizajna i puštanja proizvoda, on je predstavljen u preko 50 medijskih kuća, uključujući TV stanice, časopise i web stranice, u 23 grada u 19 zemalja.

Ime projekta : The Fruits Toilet Paper, Ime dizajnera : Kazuaki Kawahara, Ime klijenta : Latona Marketing Inc..

The Fruits Toilet Paper Ambalaža

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.