Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjeta Za Bicikle

Astra Stylish Bike Lamp

Rasvjeta Za Bicikle Astra je jednokraka biciklistička svetiljka sa revolucionarnim dizajniranim aluminijumskim kućištem. Astra savršeno kombinira tvrdo postavljanje i lagano kućište u čistom i stilskom rezultatu. Jednostruka bočna aluminijska ruka ne samo da je izdržljiva, već i omogućava Astri da pluta na sredini upravljača što pruža najširi raspon greda. Astra ima savršenu odsečenu liniju, snop neće izazvati odsjaj kod ljudi s druge strane ceste. Astra daje biciklu par sjajnih očiju da osvijetle put.

Ime projekta : Astra Stylish Bike Lamp, Ime dizajnera : Chou-Hang, Yang, Ime klijenta : LEXDESIGN.

Astra Stylish Bike Lamp Rasvjeta Za Bicikle

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.