Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Daska Za Peglanje

DAZZL360

Daska Za Peglanje Ploča za peglanje nije promijenjena od kada je započela, iako se mnogi smatraju teškom dužnošću. Dazzl360 Daska za glačanje inovativni je novi proizvod koji će zauvijek promijeniti način na koji peglate. Sadrži rotaciju ploče za 360 stupnjeva što olakšava i brže peglanje. Ovaj inovativni sistem peglanja sadrži dodatnu kopču za hlače, detaljnu ploču za vrat i rukave, 360 okretno željezno ležište, vješalicu za krpe nakon gvožđa, osam nivoa podešavanja i EZ mehanizam za zaključavanje za pogodno sklapanje i spremanje.

Ime projekta : DAZZL360, Ime dizajnera : Lee Kibeom, Ime klijenta : DAZZL360.

DAZZL360 Daska Za Peglanje

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.