Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotelja

Ami

Fotelja AMI fotelja dizajnirana je za intenzivnu upotrebu u restoranima. Zamišljen je da bude i vrlo udoban i robustan, a ujedno i da značajno olakšava uslugu u teškim uslovima restorana. Njegov dobro zaobljen oblik s različitim ovalnim linijama podsjeća na ragbi kuglu osigurava da se kupci osjećaju ugodno i sretno u restoranu. Eliptične rupe u naručju obložene su oblikovanim komadima drveta koje ljudi vole božati. Fotelja je dostupna u velikom broju svijetlih boja koje omogućavaju kompoziciju personaliziranog polihromatskog seta

Ime projekta : Ami, Ime dizajnera : Patrick Sarran, Ime klijenta : QUISO SARL.

Ami Fotelja

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.