Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Digitalna Transformacija

Tigi

Digitalna Transformacija Jedan od najvažnijih modnih trendova u frizuri sprema se za hrabar korak u digitalnu relevantnost. Preuređenje raspona Professional dot com i Tigi Color Copyright autorskih prava upravljano je kombiniranjem prilagođenih sadržaja, kreiranih od strane umjetnika, uključivanjem suvremenih fotografa i još uvijek neviđenih dizajnerskih izraza u digitalnom obliku. Fini, ali oštri kontrasti između tehnike i zanata. Konačno vođenje Tigija kroz zdrav korak po korak pristup istinskoj digitalnoj transformaciji od 0 do 100.

Ime projekta : Tigi, Ime dizajnera : Fayssal Loussaief, Ime klijenta : Unilever UK TIGI.

Tigi Digitalna Transformacija

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.