Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kartonski Štap Za Konje

Polypony

Kartonski Štap Za Konje Neka to bude vaš konj od kartona iz poliponije (od poligona i ponija), fantastičan resurs za poticanje igranja uloga i podsticanje dječije mašte. To je inventivna i razigrana DIY igračka koju možete napraviti sa djecom. Sastoji se od kartonskog lima i papirne cijevi koji su ekološki prihvatljivi i 100% reciklirani. Uputstvo je lako slijediti, samo presavijanje, slaganje brojeva na predlošku i lijepljenje rubova s odgovarajućim brojem. Može ga sastaviti bilo ko. Roditelji i djeca mogu se uljepšati kako bi sami napravili igračke.

Ime projekta : Polypony, Ime dizajnera : Sudaduang Nakhasuwan, Ime klijenta : Mela.

Polypony Kartonski Štap Za Konje

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.