Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Auto-Kamera

BlackVue DR650GW-2CH

Auto-Kamera BLackVue DR650GW-2CH je nadzorna kamera nadzorne ploče automobila jednostavnog, ali sofisticiranog cilindričnog oblika. Montaža jedinice je lagana, a zahvaljujući rotaciji od 360 stupnjeva vrlo je podesiva. Blizina dashcam-a sa vjetrobranskim staklom minimizira vibracije i blještavilo te omogućava još glađe i stabilnije snimanje. Nakon temeljitog istraživanja kako bi se pronašao savršeni geometrijski oblik koji bi mogao biti skladan s osobinama, za ovaj je projekt odabran cilindrični oblik koji je pružio elemente stabilnosti i prilagodljivosti.

Ime projekta : BlackVue DR650GW-2CH, Ime dizajnera : Pittasoft Co., Ltd., Ime klijenta : BlackVue.

BlackVue DR650GW-2CH Auto-Kamera

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.