Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kućni Vrt

Oasis

Kućni Vrt Vrt oko povijesne vile u centru grada. Duga i uska parcela sa visinskim razlikama od 7m. Područje je bilo podijeljeno na 3 nivoa. Najniži prednji vrt kombinuje zahtjeve čuvara i modernog vrta. Drugi nivo: Bašta za rekreaciju sa dve sjenice - na krovu podzemnog bazena i garaže. Treći nivo: Šumski dječji vrt. Projekt je imao za cilj skrenuti pažnju sa buke grada i okrenuti se prirodi. Zbog toga vrt ima zanimljive vodene karakteristike kao što su vodene stepenice i vodeni zid.

Ime projekta : Oasis, Ime dizajnera : Agnieszka Hubeny-Zukowska, Ime klijenta : Agnieszka Hubeny-Zukowska Pracownia Sztuki Ogrodowej.

Oasis Kućni Vrt

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.