Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lampica

Newmoon

Lampica Newmoon je plafonska svetiljka napravljena od puhanog stakla, a male lampice su smeštene unutar rupa inspirisanih površinom Meseca sa svojim plitkim poput rupa s ciljem da mesečina uvede atmosferu u dom. Ovaj privlačni stakleni senzor sa zakrivljenim rubovima otvora daje osjećaj modernosti. Ove rupe svjetlosti svojim uglom omotavanja osvjetljavaju se bolje i šire. Performanse i estetska ljepota su spojene i također pružaju emocionalnu povezanost između "Newmoona" i ljudi.

Ime projekta : Newmoon, Ime dizajnera : Nima Bavardi, Ime klijenta : Nima Bvi Design.

Newmoon Lampica

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.