Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sat

Slixy

Sat Satovi su dizajnirani da budu minimalistički, a opet elegantni i uvažavaju tradiciju satova svojim jednostavnim rukama, oznakama i zaobljenog oblika, dok istodobno guraju granice uz korištenje boje i sugestivnog imena marke. Pažnja je posvećena materijalima i svojstvima kao i dizajnu, jer krajnji kupac danas to želi - dobar dizajn, povoljne cijene i kvalitetni materijali. Satovi se sastoje od safirnog kristalnog stakla, nehrđajućeg čelika za kućište, kremenova kretanja koju je napravila švicarska kompanija Ronda, vodootpornosti 50m i obojenog kožnog remena da ga dovrše.

Ime projekta : Slixy, Ime dizajnera : Miroslav Stiburek, Ime klijenta : SLIXY.

Slixy Sat

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.