Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lampica

Lunipse

Lampica „Lunipse“ je skup plafonske lampe za trpezarijske stolove izrađene od stakla i ultra ogrebotljenog čelika omotane na nju inspirisan fenomenom pomračenja Mjeseca zbog refrakcije sunčeve svjetlosti od Zemljine atmosfere u stožac sjene. Cilj je unijeti mjesečevu svjetlost i prikaz pomračenja Mjeseca u atmosferu doma. Performanse i estetska ljepota su spojene i također čine emocionalnu vezu između "Lunipsea" i korisnika, širim svjetlom i boljom difuzijom i osvjetljenjem. Ovi atraktivni senzori sa čeličnim poklopcem daju osećaj modernosti.

Ime projekta : Lunipse, Ime dizajnera : Nima Bavardi, Ime klijenta : Nima Bvi Design.

Lunipse Lampica

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.