Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vaza

Flower Shaper

Vaza Ova serija vaza rezultat je eksperimentiranja sa mogućnostima i ograničenjima gline i samostalno izgrađenim 3D printerom gline. Glina je meka i gipka kada je mokra, ali postaje tvrda i krhka kada je suva. Nakon zagrijavanja u peći, glina se pretvara u trajan, vodootporan materijal. Fokus je na stvaranju zanimljivih oblika i tekstura koje su ili otežavajuće i dugotrajne za tradicionalne metode. Materijal i metoda definirali su strukturu, teksturu i oblik. Svi zajedno rade na oblikovanju cvijeća. Drugi materijali nisu dodani.

Ime projekta : Flower Shaper, Ime dizajnera : Dave Coomans and Gaudi Hoedaya, Ime klijenta : xprmnt.

Flower Shaper Vaza

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.