Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stalak Za Vino

The Cava Project

Stalak Za Vino Cava asortiman proizvoda su modularni / višenamjenski police za vino poput namještaja izrađene od industrijskih materijala. Jednostavni Cava sustav montaže omogućava podjelu ili širenje namještaja u manjoj ili većoj kompoziciji; stoga se konačni proizvod može stalno mijenjati, ovisno o potrebama korisnika i arhitekturi i dekoraciji prostora. Kroz različite kombinacije, Cava može poslužiti kao kompozicija u domaćem ili profesionalnom prostoru za odlaganje i izlaganje boca, čaša i drugih predmeta, jer se ploče mogu koristiti kao posluživanje površina ili polica.

Ime projekta : The Cava Project, Ime dizajnera : Maria-Zoi Tsiligkiridi, Ime klijenta : MA√.

The Cava Project Stalak Za Vino

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.