Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža Za Konzervu Povrća

Natures Art

Ambalaža Za Konzervu Povrća Sastav dizajna ambalaže kombinira ručno crtane ilustracije s bojama poput crvene i ljubičaste. Umetanje tih boja u kontrastu je s crnim crtama ilustracija na bijelom platnu, koje odražavaju prirodno porijeklo proizvoda unutar limenke. Sredina kompozicije nalazi se malo s lijeve strane, ostavljajući logotip i opis proizvoda da se predstave s desne strane. Ilustracije grafički opisuju povrće koristeći veliku količinu detalja.

Ime projekta : Natures Art, Ime dizajnera : Gabriela Chelsoi | CreativeByDefinition, Ime klijenta : Gabriela Chelsoi - CreativeByDefinition.

Natures Art Ambalaža Za Konzervu Povrća

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.