Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aktivacija Događaja

The Jewel

Aktivacija Događaja 3D kutija za nakit predstavljala je interaktivni maloprodajni prostor koji je pozvao javnost da koristi najnoviju tehnologiju u 3D štampanju stvarajući vlastiti nakit. Pozvani smo da aktiviramo prostor i odmah pomislimo - kako kutija za nakit može biti potpuna bez prelijepog dragulja po narudžbi? Rezultat je bila suvremena skulptura koja je rezultirala prizmom boje koja je prigrlila ljepotu reflektirajuće svjetlosti, boje i sjene.

Ime projekta : The Jewel, Ime dizajnera : Beck Storer, Ime klijenta : Highpoint Shopping Centre.

 The Jewel Aktivacija Događaja

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.