Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Yan

Stolica Djeca su uvijek dobar izvor inspiracije. Evo kako su ih inspirisali i stvarali Yan stolci. Yan na kineskom znači oko. Inspiriran dječjom perspektivom, Yan stolica stvorena je da izrazi koliko je prekrasan i živopisan svijet kroz dječje oči. Oblik stolice proizlazi iz presjeka oka. Koristeći živopisne boje tkanine za predstavljanje prekrasnog svijeta i kontrastiranje s prozirnim prozirnim akrilom, stolica predstavlja svoj snažni identitet i dopadljiv izgled, posebno sa svojim nekonvencionalnim oblikom.

Ime projekta : Yan, Ime dizajnera : Irene Lim, Ime klijenta : Shin.

Yan Stolica

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.