Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Staklena

Flourishing

Staklena The Flourishing Shot komad je staklenog posuđa dizajniran za naše društvo koje cvjeta. Staklo je standardni 0.04L metak koji se proizvodi u kristalno čistoj verziji kao i različite boje koje se postižu bojanjem stakla. Profil je načinjen od dodekagonalnog oblika koji prirodno prelazi od malog do velikog promjera i obrnuto, praveći skulpturu po mjeri koja podsjeća na cvijet. Razlog izbora dodekagona bilo je njegovih dvanaest strana, koje će predstavljati svaki mjesec u godini. Cilj je bio pružiti ljudima mogućnost uživanja u njihovom omiljenom alkoholnom piću uz dodir umjetnosti.

Ime projekta : Flourishing, Ime dizajnera : Miroslav Stiburek, Ime klijenta : MIROSLAVO.

Flourishing Staklena

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.