Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten

Ballerina

Prsten Ljubav dizajnera prema klasičnoj muzici i ruskom baletu inspirisala ju je da stvori ovaj prsten, koji nudi priliku da pokaže jednu od svojih snaga: dizajn s organskim oblicima. Ovaj ružičasti prsten od zlata i njegov morganitni kamen okružen ružičastim safirima je onaj koji treba videti. Dizajn okvira omogućuje da blistavost dragocjenih dragulja blista i pokazuje njihove boje, dok figura balerina i valoviti aranžman od kamena čine dinamičan oblik prstena, što daje dojam da balerina pluta duž vaše ruke.

Ime projekta : Ballerina, Ime dizajnera : Larisa Zolotova, Ime klijenta : Larisa Zolotova.

Ballerina Prsten

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.